Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia chystá druhý pokus o omezovač kryptotěžby, refreshne všechna GPU, včetně RTX 3060. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 4. 2021 10:13

    Alich

    DedekHrib 17.4.2021 at 7:46
    1. O komunismu jsem nepsal nic. Celou dobu mluvim o problemu myslenka / idea vs aplikace myslenky / idei, coz jsou podle me dve uplne rozdilne veci. Tedy je rozdil mezi "komunisticky rezim" (tak jak jej zname, tedy nekdo myslnku aplikoval) a myslenka / ideologie samotna (ktera v podstate rika opak toho, co ve skutecnosti bylo).
    Radkuv primer se Severni Koreou - zkuste to jeste jednou precist a zamyslet se nad tim, co kolem toho pise.
    2. Vy po mne stale chcete nejake, abych vam predkladal, co lidem prinesl komunizmus (aplikace v podani politiku). Ja opet musim zopadkovat, ze o komunizmu diskuze neni. Diskuze je celou dobu o tom, ze nekdo vezme myslenku, nejak si ji vylozi, uzpusobi si to tak, jak mu to vyhovuje a nasledne to palikuje.

    DedekHrib 17.4.2021 at 9:32
    Ted nebudu prezentovat svuj osobni nazor na komunizmus, ale spis neco, co povazuji za obecne pravidlo. Rici o cemkoliv, ze je jen spatne je pomerne dost kratkozrake. Az na extremni vyjimky, je na vsem spatnem i neco dobre.