Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia chystá druhý pokus o omezovač kryptotěžby, refreshne všechna GPU, včetně RTX 3060. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 4. 2021 7:05

    Smazaný profil

    Alich 17.4.2021 at 23:11

    Nikoliv kolovrátek ale tohle je diskuse o zrůdném komunismu. Kdy jste se zastal pana Holečka viz Radek Holeček 16.4.2021 at 13:14 Vy tvrdíte, že některé komunistické ideje vlastně dobré jenom je aplikovali špatní lidé. Celou dobu se Vás ptám abyste mi uvedl nějaký příklad dobré aplikace těchto "zrůdných idejí". To nechcete protože protože podle mne žádné takové neexistují.

    Tím mi jenom dokazujete, že tyhle zrůdné myšlenky jsou opravdu zrůdné a kdokoliv je uchopil vždy se ve zrůdnost obrátily. Tím jste mi dal za pravdu.

    Máte stále možnost mi to vyvrátit odpovědí na moje otázky vit DedekHrib 17.4.2021 at 20:47

    Aplikací dobré myšlenky máte vždy dobrou věc. To samé platí o špatných myšlenkách že kterých je zase jenom špatnost. Když špatný člověk aplikuje dobrou myšlenku? To je přece jenom špek na který jste naletěl. Proč by špatný člověk měl konat dobro? Tím jenom ten špatný člověk ve Vás vyvolává pocit, že aplikuje dobrou myšlenku. Ve skutečnosti dělá jenom další ze svých špatností a manipuluje Vás. To se Vám snažím dokázat na příkladu komunismu.