Hlavní navigace

Názor k článku Nvidia chystá druhý pokus o omezovač kryptotěžby, refreshne všechna GPU, včetně RTX 3060 od Smazaný profil - Alich 18.4.2021 at 12:44Nechcete odpovídat protože nechápete co...

  • 19. 4. 2021 8:37

    Smazaný profil

    Alich 18.4.2021 at 12:44

    Nechcete odpovídat protože nechápete co Vám říkám a nemáte znalosti abyste mi protiargumentoval. Zakládám si na tom že jsem seriózní diskutér a proto říkám. Nepoužil jsem na Vás žádnou podpásovku nebo vědomou lež.

    Je to taková Vaše osobní zbabělost. Zastáváte se tady podle mne hloupou myšlenku, že dobré myšlenky v rukou zlých vedou ke špatnému výsledku. Pro mne to je nesmysl a snažil jsem se Vám to vysvětlit. Moje vysvětlení napadáte s tím, že Vás poučuji. Když se s Vám začnu bavit o konkrétní podobě tímhle vaší abstrakce (obecné myšlenky) v komunismu tak mi nejste schopen nic vyargumentovat. Jenom se slabošky stahujete do defenzívy s poukazem že se jste nic takového neřekl a bavíme o Vaší pro mne pochybné abstrakci.

    Debata s Vámi mne už nebaví. Nemáte ani potenciál mi rozstřílet argumenty. A věřte tomu, že kdybyste mi je rozstřílel tak bych to i ocenil. Z Vašeho posledního příspěvku jenom sálá ublíženost. Jestli jsem ranil Vaše city tak se omlouvám. Pravdu o které si myslíte že máte ale rozhodně nemáte. Život je boj a tak ho bojujte a neutíkejte. I prohra je někdy více než vítězství. Jsou to právě prohry které si pamatujeme a ze kterých se poučujeme.

    Howgh.