Hlavní navigace

Názor k článku Nvidia chystá druhý pokus o omezovač kryptotěžby, refreshne všechna GPU, včetně RTX 3060 od Pan Jaroslav Crha - Realita je tak někde mezi. Víte on mu...

  • 20. 4. 2021 10:49

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Realita je tak někde mezi. Víte on mu zavolal nějakej telefonista z call centra, nakukal mu, že u Bohemia Enerdži bude mít elektřinu za korunu devadesát, což je úplně nejlevnější co jde a je to úplně super a je to garantované a do baráku pak poteče jen zelená elektřina od jejich dodavatelů, protože ta elektřina pozná kdo má jakou smlouvu, tak mu týpek řekl do telefonu ANO, druhej den byl u něj kurýr s nějakýma smlouvama, ty on podškrábl, pak mu přišlo vyučtování ve kterým je napsaný, že za elektřinu v nízkém tarifu fakt platí kačku devadesát a on je spokojené a žije si a všude píše jak má kačku devadesát za elektriku.
    Že by mu došlo, že součástí faktury jsou i další položky kde si ta Bohemia Enerdži nahrabe zpět už mu nedochází. Mám taky levnou elektriku od někoho jiného za 2 kč, ale když vezmu celkovou cenu a podělím ji kW spotřebované elektřiny za rok, tak mi vychází ta levnější na 3,6 a ta dražší na 4,2.