Hlavní navigace

Názor k článku Nvidia má Smart Access Memory pro karty GeForce. Resizable BAR vyžaduje update firmwaru od tynyt - Začnu od konce: idea nákupu drahého monitoru, jeho...

  • 18. 1. 2021 12:36

    tynyt

    Začnu od konce: idea nákupu drahého monitoru, jeho vykuchání a odstranění většiny funkcí tohoto monitoru ve prospěch zabastlení G-sync desky mi jako zajímavý počin nepřipadne. Technologické cvičení to bezesporu zajímavé je (do labu), ale nikdy bych se to neodvážil prodávat. Dalším krokem byl prodej těchto monitorů s už zabudovaným modulem, ovšem ouha, se zelenou vysokohorskou přirážkou, a to mi jako zajímavý počin už připadá - asi jako ta Vega, jenže to už bylo pozdě a AMD mělo daleko zajímavější FreeSync.

    No a na téma nezklamání: těší mě, že tě bavím, ty mě bavíš též, ono vyplodit nesmysl (a to se může stát každému) a nedržet se bezpečného "+1" chce trochu odvahy jít s kůží na trh (byť jsi teda i tak zůstal v bezejmenném poli prostých plusjedničkových pokémonových kejvatchu a do nějaké hlubokomyslné argumentace ses raději nepustil.) Doufám tedy, že mi i v tomto roce zachováš přízeň, když už šťastným řízením osudu máme Cnews zpátky. A pokud tě něco smysluplného napadne, klidně se můžeš podělit, slibuju, že se nebudu smát (v opačném případě máš jednoznačný důkaz o tom, že tvůj nápad považuju za nesmysl.) ????