Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku První GeForce RTX s DXR ray tracingem jsou tu: RTX 2070, 2080 a Ti. Ale za vysoké ceny. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 8. 2018 20:39

    Maudit (neregistrovaný)

    @aznoh
    "Anand hrál to stejné co je zachyceno na videu a to na jednom ze dvou PC za stěnou, kde běžel TR FHD s RT a FPS padalo na 30."

    Kde Anandtech pise neco (cokoliv) o 30 fps??? DEJ SEM PRESNOU CAST V TOM CLANKU! Nikde. Pro jistotu pridavam link pro ostatni. Jedine co pisi je, ze si semtam vsiml framedropu.

    https://www.anandtech.com/show/13261/hands-on-with-the-geforce-rtx-2080-ti-realtime-raytracing


    Ten zbytek je legracni, jak vzdy. Stylem mi pripominas Soucka. Jsem si prakticky jistej, ze jses Soucek. A tomu by se zhroutil svet, kdyby se dotknul byt jen obalu od grafiky Nvidie :D Samozrejme ze jsi AMD fanboy, vsechno, co tu pises, to ukazuje. Ten fakt, ze si vubec vymyslis o jakychsi 30fps v Anandtech clanku, ktere tam VUBEC NIKDE nejsou zminene, ukazuje na zapsklyho malyho pindoura, bez spetky sebevedomi. Gratuluju ;)