Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia oznámila zrušení GeForce Partner Programu. Prý na něm ale nebylo nic špatného. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 5. 2018 8:38

    Crha (neregistrovaný)

    Ty ses špatně vyspal co. Funguje to tak, že si otestovali věrnost, negativní reklama taky reklama, teď mají velké plus že to zrušili, ale nasmlouvané smlouvičky pro GTX1180 už běží na plné obrátky a nikdo je neveme zpět a nejsou v rámi GPP žalovatelné. Vlk(nVIdia) se nažral, Vlčata (MSI,Aušus a Gigabyte) taky a koza (AMD) zůstala celá.
    Jinak solidní kopanec s rozběhem od pana červeného redaktora do nVidie, ty jeho neskutečné fabulace kdy ví co je pro nVidii dobré naprosto mimo realitu. Vůbec nepochopil, že tady šlo o to, že herní karty jsou nVidia a hráči si chtějí kupovat na hraní nVidii. Jenže dneska jsou mylně označovaný jako herní i R10 485ky, přitom to nejsou plnohodnotný herní karty. Jsou to karty na kterých stejně drtivá většina kupujících těží kryptoměny. Takže pokud je výrobek všestraný tak není jen čistě herní a tudíž je tam to gaming zavádějící. Navíc ty výsledky R10 485 proti 1080, 1080Ti... hovoří samy za sebe o 1070 nemluvě.