Hlavní navigace

Názor k článku Nvidia oznámila zrušení GeForce Partner Programu. Prý na něm ale nebylo nic špatného od Crha - Ještě že existuje google překladač: Výrobce se obrátil...

  • 5. 5. 2018 12:03

    Crha (neregistrovaný)

    Ještě že existuje google překladač:
    Výrobce se obrátil na společnost Tom's Hardware, aby se zeptal, jak byl získán vzorek pro jejich kontrolu, protože to jasně nebyla poskytnuta společností ASRock, která neměla žádný zájem o marketingovou expozici v Německu (recenze byly zveřejněny na německém webu TH).

    Manažer prodeje ASRock:

    Problém je v tom, že společnost AMD nesouhlasila s prodejem (grafických karet ASRock) v EU, to je opravdu škoda.

    Rozhodnutí blokovat vstup ASRock do evropského trhu není nutně kontroverzní. Regionální prodejní zákazy jsou vlastně docela běžné. Ze stejného důvodu nemůžete v Evropě koupit grafické karty Colorful nebo Colorfire. V tomto regionu je prostě příliš mnoho partnerů.

    Přesto by zákazníci měli mít na výběr při výběru správného modelu za nejnižší možnou cenu. Ti, kteří chtějí grafické karty ASRock, je budou moci koupit, jen s dodatečnými daněmi a náklady na dopravu uměle vytvořenými regionálními zákazy prodeje.

    Není ironické, že společnost AMD právě zahájila marketingovou kampaň "Svoboda volby v PC Gaming" (v reakci na GPP), jen aby omezila výběr zákazníků současně?

    To se na diit ani cnews nedočteme co? To se nehodí do krámu co?