Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia oznámila zrušení GeForce Partner Programu. Prý na něm ale nebylo nic špatného. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 5. 2018 14:17

    Artael

    Co mi to jen připomíná, hmm... že by intel v éře Pentií 4 (nepřímo). Akorát tady se o tom hodně psalo už od samého začátku, někdo neměl tak pevné svěrače a vyšlo to díky bohu na veřejnost. Pana Olšana bych rozhodně za rudého nepovažoval, jen zkrátka některé věci opravdu hodně zavání.

    Ve finále by se vyloženě nic moc ultra nestalo, změnily by se značky a marketing společností by měl co dělat. Co už trochu smrdělo, tak byly tvrzení, kdy některé produkty, na kterých VĚTŠINA hraje (tj. mainstream - hlavní proud) byly označované že NE-HERNÍ. Pokud by to pokračovalo dál, mohlo by BFU při výběru GK a následnému zaškrtnutí kategorie "herní" získat překroucený dojem reality (tzn. že existuje mainstream konkurence, a nejen ten). Samozřejmě za předpokladu, že by se tím řídil i dotýčný eshop. Je to hloupý marketing, ale spousta uživatelů a hráčů (především v zahraníčí) se tím opravdu řídí.