Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia oznámila zrušení GeForce Partner Programu. Prý na něm ale nebylo nic špatného. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 5. 2018 16:56

    tombomino

    Marku, jednak, kdo se pohybuje v bussinesu vi, ze je tam spina, politikareni, atd. Nedleam si iluze, ze AMD je treba cista jako "kristal". Ale ono je to vzdycky o mire. Tohle GPP podle informaci, ktere o tom prosakli byla pres caru, at je clovek priznivec te ci one znacky. A to je spatne.
    A jinak k penezum NV do marketingu... zase, vzdyt ty penize se jim vraceji zpatky v ziscich, ktere maji uz dneska. Vzdyt maji vetsi obat nez AMD se vsema CPU a serverama dohromady. Hraci maji GeForce ve vetsi oblebe, nez AMD, maji vetsi podil na trhu, atd..to vsechno je vysledek jejich penez vloznych do marketingu. Nic jako "vlastni znacku" fakt nepotrebuji. To jen nejakemu managerovy, ktery si potreboval zvysit rocni bonus, prdlo v bedne...