Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia oznámila zrušení GeForce Partner Programu. Prý na něm ale nebylo nic špatného. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 5. 2018 13:31

    CNN (neregistrovaný)

    Hele, mne ide o Dedeho, tieto pakoviny o znaceni pre naproste BFU su mi volne a dokonca som vynimocne na vasej strane barikady, ze GPP bola klasicka svinarna (nvidiackych) kravatakov (byt nie az tak strasna - aspon teda realnym vyznamom - ako sa tu maluje. Nazvy vzdy zostanu len nazvami, co zrovna u PC imho prilis nefunguje, uplne BFU kupuju hlavne konzole, kto kupuje "master-race" konfiguracie, obvykle aspon nejake zakladne povedomie zvlast o NV vs. AMD flameware ma). ;-) Dede je ovsem unikat. Ten clovek je schopny vymysliet akukolvek absurditu, aby si obhajil svoje milovane Amdede a nasledne ju o tyzden zavrnut, ak potrebuje pre rovnaky ucel opak. :-P Ak to robi naschval, tak klobuk dolu, ale tomu neverim. Takeho vola robit zo seba cisto pre kliky a tak kvalitne nedokaze imho nikto.