Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia uvádí GeForce RTX na platformu ARM: ray tracing a DLSS už i na Chrome OS/Linuxu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 7. 2021 21:00

    Wendak (neregistrovaný)

    reakce na tebe byla přesně tato:
    Tak plány dopředu má snad každá aspoň trochu úspěšná firma, ne? Takže docela blbý přirovnání a pokus vyzdvihnout oblíbenou značku…"

    Asi jsem slepej ,ale ani slovo o AMD. ani 6600, takže tvoje reakce byla zbytečná, protože na to mi odpověděl exot C.K. a další exot hnízdo, ale těm něco psát je jak házet hrách na stěnu.

    A konečně v posledním odstavci odpovídáš na můj koment a to beru jako pozitivní, protože se minimálně částečně s tebou dá souhlasit, i když každý se na to může dívat z jiných úhlů.
    Nechci sem dávat zase AMD, ale jak konkurence Nvide se hodí asi nejlíp. Já se na to totiž dívám z pohledu akcií a tam je to ze 2 USD za akcii skoro na 100 USD, to je 50ti násobný růst... a to nezní jako firma, která plánuje?