Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Problémy u Nvidie? Vydala varování o propadu tržeb, prodeje GPU Turing prý zklamaly. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 1. 2019 14:43

    JirkaK

    Turing rozhodně o málo pomalejší není a je v rámci běžných mezigeneračních růstů, který známe z historie, Pascal byl extra kousek a to hlavně kvůli přechodu na výrazně nižší výrobní proces, to už nehrozí.

    A právě i proto ty RT a Tensor, však jako důvod bylo jasně uvedené že rasterizaci nepůjde tlačit dál jako dosud a je třeba najít jiná řešení.

    Další fakt je že většině lidí stačí karty výkonově mezi 1060-1080, RX470-Vega64, ti co chtěli upgradovat upgradovali, ti co kupují nově mají na výběr výprodejové pascaly a radeony s lepším poměrem cena výkon, případně když jim nevadí nákup z druhé ruky tak je hromada stejných karet na bazarovém trhu za ještě nižší cenu.

    Stejně tomu nesvědčí absence RTX titulů, i když tady z těch avizovaných reálně chybí snad jen SotTR a většina těch ohlášených titulů teprve vyjde, co se úplně nepovedlo je také podpora DLSS, čekal jsem rychlejší nástup. V Demu Anthemu DLSS prý nebylo, tak snad v finální verzi bude při vydání.