Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Problémy u Nvidie? Vydala varování o propadu tržeb, prodeje GPU Turing prý zklamaly. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 1. 2019 15:24

    tynyt

    Promiň, Marku, ale RTX není raytracing a nikdy ani nebude. Je to čistej marketingovej ojeb jak na zavádějící název natáhnout zájem zákazníků, a přitom se jedná prakticky o další variantu "emulace" raytracingu, která kvůli výkonnostním omezením dává snad ještě horší výsledky, než dobře vyoptimalizovaná "simulace" běžnými rasterizačními metodami.

    Když dětem místo šlapacího autíčka pořídíš autíčko na baterku, stále to bude autíčko pro děti na hraní, nikoli dopravní prostředek jménem automobil, ačkoli pro děti bude bateriové autíčko (možná) zajímavější a na první pohled lepší. A tento rozdíl doopravdy nezamaskuješ tím, že autíčko na baterky vypulíruješ voskem, profesionálně nasvítíš v showroomu a budeš jej prodávat za cenu auta.