Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Problémy u Nvidie? Vydala varování o propadu tržeb, prodeje GPU Turing prý zklamaly. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 1. 2019 15:31

    Aznohh (neregistrovaný)

    Mě strašně překvapil ten zpackaný release, kdy je tu po více jak čtvrt roce od vydání stále jen jedna RT hra. Navíc kompetetivní multiplayer, což je taky na prd výběr, protože od takové hry chcete co nejvíc fps a ne aby jich byla polovina. Kde je ten slibovaný a prezentovaný Tomb Raider?? Když si vzpomenu, jak tu fanatici hnojili diskuse, že lagující Tomb Radier RT demo je fake, později že je to alfa atd... doteď ta RT podpora není, protože se jim to zřejmě nepodařilo vůbec rozchodit v normálních fps. Je třeba si uvědomit, že BFV je HW relativně dost nenáročný (a přitom graficky perfektní), proto si ho asi NV primárně vybrala, protože věděli, že RT bude mít v této generaci značně negativní vliv na FPS. Ostatně to jsme tu správně předpovídali (až na pár fanatických vyjímek) téměř všichni. :)

    Snažit se prodávat novou generaci (navíc za dráž) a hlavní marketingový lákadlo mít prakticky nefunkční, to je bohužel fail a od tak zkušeného manažera jakým Huang je, bych to nečekal.. Lidi nechtějí platit za něco, co není jak využít.

    Než bude RT nějak rozumně funkční a podporovaný, bude tu další generace karet, proto se do nákupu Touringu nikdo moc nežene.