Hlavní navigace

NZXT přinese světlo do vaší skříně

20. 9. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Spousta pokročilých uživatelů počítačů si velmi potrpí na dobrý vzhled svého miláčka i navenek, NZXT přichází na trh se svým řešením zaručujícím kvalitní a dobře vypadající osvětlení vnitřností vašeho stroje.

Novinka nese název NZXT Sleeved LED a jedná se de facto o dlouhý kabel s pravidelně umístěnými LED diodami po celém svém povrchu. Kabel následně natáhnete po obvodu bočnice a voilá, kvalitní a decentně vypadající podsvětlení je na světě. Délku provedení je možno zvolit od jednoho do dvou metrů, LEDky samotné mohou zářit v barvách bílé, červené, modré, zelené a oranžové.

S dodaným regulátorem intenzity osvětlení si lze navolit i sílu, jakou bude celá paráda zářit do noci. Cena tohoto zázraku není přehnaně vysoká, za metr zaplatíte 10 USD, za dva metry pak rovných 15 USD. Na trhu by se měla novinka ze stáje NZXT objevit co nejdříve, přesné datum však naneštěstí neznáme. Pokud by se vám světýlka ve skříni znelíbila, jistě je zužitkujete na Štědrý den v podobě ozdoby vánočního stromečku.

Zdroj: en.expreview.com

Autor článku