Hlavní navigace

NZXT Tempest Evo Camo v barvě kravské

22. 4. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Série počítačových skříní NZXT Tempest Evo není na trhu žádnou horkou novinkou, o pilotním modelu jsme vás informovali již bezmála před půl rokem. Americký výrobce NZXT se však očividně setkal s dobrou poptávkou po svém produktu a tak obnovuje svou nabídkou novým modelem, Tempest Evo Camo.

Parametrově se již od dávněji představeného kousku nijak neliší, proto nezbývá než rekapitulovat. Rozměry jsou 211,5 × 521,5 × 562 mm, váží 11,2 kg a je vyroben z oceli. Přední panel je perforovaný s třemi 5,25" pozicemi, pro přívod studeného vzduchu do útrob jsou připraveny dva 120mm modře podsvícené větráčky. Vnitřek skříně je celý černý, naleznete v něm dva 3,5" koše s třemi pozicemi (dohromady tedy pojme šest pevných disků).

O odvod teplého vzduchu se postará jeden zadní 120mm ventilátor, na bočnici je připevněn další kousek. Kdyby vám ani takovéto množství nestačilo, na vrch skříně je možno přidělat další dvě vrtule, v tomto případě bych se bál o produkovaný hluk a potenciální vzlet celého počítače. Extravagantní nástřik v military provedení se pochopitelně podepsal na ceně, NZXT Tempest Evo Camo seženete za $150, což je o $40 více, než základní model zmíněný výše.

Zdroj: techPowerUp!

Autor článku