Hlavní navigace

O2 a Samsung otvírají první společnou prodejnu, připraveny jsou i zajímavé soutěže

8. 2. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

V obchodním centru Metropole Zličín v Praze 5 byla otevřena první společná prodejna O2 a Samsung. K příležitosti otevření prodejny společnosti připravily dvoudenní zajímavou „otevírací“ akci.

Obě společnosti se vzájemně hezky doplňují. U Samsungu si můžete koupit smartphone/tablet, přejdete o pokladnu dále a zařídíte si i hlasové či datové služby. Alespoň takhle si to představují zástupci společností. Pro prvotní nalákání zákazníků je připravena dvoudenní akce, jejíž největším trhákem bude prodej smartphonu Samsung Galaxy Nexus za výhodnou cenu 9 995 Kč (klasická cena 13 595 Kč).

Prodejna

Podobné akce známe hlavně od HTC, které takto prodává své nové modely. Často se před prodejnou čeká i několik dní dopředu. Neodvážím si ale odhadnout, zda tomu tak bude i v tomto případě. Nejenom že venku momentálně opravdu mrzne, sleva ale není až tak velká a hlavně – na každý den je takto zlevněných telefonů připravených pouze 25 kusů (tedy 50 celkově, u HTC bývá zvykem 100 kusů).

Pro zákazníky je připravena soutěž i o dva modely Samsung Galaxy Y. Stačí správně zodpovědět 2 soutěžní otázky a mít štěstí při večerním losování. Navíc, každý, kdo si v těchto dnech koupí jakýkoliv telefon od Samsungu, získá internet v mobilu na 3 měsíce zdarma.

Prodejna

MMF24

"Mobilní telefony Samsung se postupně staly těmi nejúspěšnějšími v naší nabídce. Modely Samsung Galaxy SII, Galaxy Mini, Galaxy Y či Galaxy Ace patří k nejprodávanějším přístrojům," říká Jan Karas, ředitel pro maloobchodní prodej společnosti Telefónica Czech Republic a dodává "Samsung nyní útočí na pozici jedničky mezi výrobci mobilních telefonů. Jeho telefony lze naplno využít hlavně ve spojení s internetem a v tom jsme zase silní my. Ať už tedy lidé potřebují k internetu připojit mobil, tablet, notebook nebo třeba televizi značky Samsung, O2 má to správné řešení."

Zdroj: TZ