Hlavní navigace

O2 bude zákazníky učit, jak správně využívat mobilní internet

8. 6. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Operátor Telefónica O2 připravil vzdělávací kampaň „Už vím proč“ za účelem ukázat zákazníkům skrytý potenciál využívání internetu v mobilním telefonu.

Cíl kampaně je prostý. Zvýšit datový tok zákazníků a zjednodušit jim život za pomoci různých aplikací. K těm se zákazník bude moci nově dostat přes nově vzniklou sekci „Mobilní aplikace“ na portálu O2 Active a na Facebooku. V sekci se bude nacházet seznam zhruba 200 aplikací pro Android, Symbian a iOS. Do seznamu mohou doporučovat další aplikace i samotní zákazníci, někteří mohou být za snahu oceněni i chytrým telefonem.

„Naše průzkumy potvrzují, že řada zákazníků stále neví, k čemu všemu mohou internet v mobilu využívat. Rozhodli jsme se proto představit jim a názorně ukázat, co chytré telefony umí a jakým způsobem jim usnadní život. V komunikaci jsme se spojili se dvěma silnými partnery – společnostmi Google a Samsung,” říká Jiří Dvorjančanský, marketingový ředitel společnosti Telefónica Czech Republic.

Za zvýšením celkového podvědomí o mobilním internetu O2 připravilo i tým operátorů, kteří na sociálních sítích (Facebook a Twitter) budou odpovídat na jakékoliv dotazy. V rámci kampaně operátor vydává k 20. červnu brožuru „Už vím, proč mít internet v mobilu“ v jak tištěné formě, tak ve „virtuální“ formě pro smartphony s OS Android. Na YouTube v sekci O2 Guru přibudou i videonávody k používaní a nastavení vybraných služeb.

A jako dvě největší lákadla si Telefónica nachystala zvýhodnění internet v mobilu pro mladé a čtyři zvýhodněné smartphony. Jejich ceny a podmínky pro získání zvýhodnění naleznete v tabulce. Zvýhodněný internet v mobilu může získat jakýkoliv zákazník do 26 let. Pokud si k tarifu O2 [:kůl:] objednají i Internet v mobilu Start, zaplatí za něj jen 100 Kč za měsíc (standardní cena je 150 Kč měsíčně).

CS24

  Samsung S5570 Galaxy Mini Samsung s5830 Galaxy Ace Samsung i9023 Nexus S
Samsung i9000 Galaxy S II
Zvýhodněná cena  495 Kč  1 995 Kč 2 995 Kč 5 995 Kč
Podmínky O2 NEON S a O2 IVM Start  O2 NEON M a O2 IVM Start O2 NEON L+ a O2 IVM O2 NEON L a O2 IVM
IVM = Internet v mobilu

Kampaň bude propagována v různých médiích a na internetu do konce srpna. O2 při ní bude vyzdvihovat především nabídku chytrých telefonů od Samsungu a výhody chytrých aplikací od Google.

Zdroj: O2