Hlavní navigace

O2 kopíruje T-Mobile. Za 99 Kč měsíčně nabídne sdílenou datovou SIM

29. 7. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Letos v únoru T-Mobile uvedl datovou SIM kartu, která data sdílí s hlavním tarifem. To pokud máte v mobilu tolik dat, že je nespotřebujete, ale rádi byste je využili i v tabletu nebo notebooku. Obě SIM pak budou sdílet rychlost sítě i kapacitu datového balíčku. Za tuto službu si T-Mobile účtuje 99 Kč měsíčně.

 

Dokonalou kopií je MultiSIM od O2. Operátor začne od 1. srpna prodávat druhou datovou SIM, rovněž se stejnými rychlostmi i FUP a taktéž za 99 Kč měsíčně. Kartu si budete moci přikoupit k tarifům Free, jenž obsahují datové balíčky o velikosti 200, 1500 a 3000 MB. Sdílení dat se základním balíčkem nedává smysl, ale u dalších dvou už možná využití najde.

O výhody spojené s Multi Internetem nebudou ochuzeni ani zákazníci v zahraničí. MultiSIM je totiž možné využít i v režimu roamingu, účtování vyčerpaných dat pak odpovídá tomu, kde se zákazník se zařízením nachází. Informační SMS o stavu a čerpání dat vždy chodí na primární SIM kartu,“ píše O2 v tiskové zprávě. (Na datové SIM nefungují hovory ani SMS.)

Zdroj: O2