Hlavní navigace

O2 má speciální tarif pro Facebook [150 MB FUP, 75 Kč měsíčně]

28. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Čtvrtého června se v nabídce Telefónicy O2 objeví nový tarif nazvaný prostě Facebook. Vychází z Internetu v mobilu Start, ale stojí polovinu. Jenže jinde než na web největší sociální sítě nebo o2.cz se s ním nepřipojíte. Pokud máte telefon s Androidem, ještě si zdarma můžete zjišťovat informace o počasí.

Tarif Facebook bude stát 75 Kč na měsíc, za to dostanete 150MB FUP, po přečerpání limitu klesne rychlost na 16 kb/s. Na předplacených kartách se platí týdně 19 Kč, FUP bude 37,5 MB, jinak jsou podmínky stejné. Tarif Facebook bude možné aktivovat zasláním SMS ve tvaru: FAC na číslo 999 111 nebo prostřednictvím infolinky.

Facebook Opera

V České republice využívá Facebook více než 3,6 milionu lidí. Věříme, že zákazníci, kteří ještě nevyužívají data v mobilu, ocení možnost být prostřednictvím mobilu online na Facebooku kdykoliv a kdekoliv,“ říká Petr Matějovský, ředitel pro mobilní hlas a data společnosti Telefónica Czech Republic.

Aktualizováno

16:27 – Připojení k Facebooku bude fungovat jak přes prohlížeč, tak i speciální aplikace (máme potvrzen Android a iOS). Co se týká počasí na Androidu, budepotřeba aplikace AccuWeather.

16:33 – Nabídka O2 někomu může přijít vhod, v některých zemích ale funguje tarif Facebook Zero se stejným omezením, za to však zdarma.

 

Zdroj: O2