Hlavní navigace

O2 nabízí vlastní televizor s dálkovým ovladačem přizpůsobeným pro O2 TV

5. 9. 2024

Sdílet

O2 KIVI
Zdroj: O2
Operátor O2 začal nabízet televizor přizpůsobený pro svou vlastní internetovou televizi. Dva modely v úhlopříčkách 43 a 50" mají rozlišení 4K a systém Android TV 11. Přizpůsobení spočívá zejména v tlačítku pro spuštění O2 TV hned vedle Netflixu a YouTube.

Dostat tlačítko pro svou streamovací službu na dálkový ovladač je lukrativní a výrobci televizorů si za to od všech těch Netflixů nechávají dobře zaplatit. O2 si nechalo obrandovat dva modely ve velikostech 43" a 50" přímo pro sebe.

Televizory patří mezi levnější modely a O2 je nabízí na splátky bez navýšení, kdy cena je nižší než měsíční poplatek za samotnou službu O2 TV. V případě větší úhlopříčky jde o model KIVI SMART TV 50U730QB (60 Hz, 2× 10 W, 3× HDMI 2.1, Hybrid Log Gamma, nespecifikovaný procesor).

CS24

Kivi TV

Kivi TV

Autor: Kivi

Vyrábí je ukrajinská společnost KIVI. Jde o novou značku založenou v roce 2016, která v prvním roce prodala jen asi tisícovku televizorů, ale už je na trhu etablovaná. Nyní je pro KIVI vyrábí ve svých továrnách MTC (čínská společnost), která stojí za televizory i mnoha jiných značek.

Smart TV obsahuje i předinstalovanou aplikaci O2 TV, ale samozřejmě půjdou nainstalovat i jakékoli jiné. Operátor nabízí televizor na splátky za cenu 119, respektive 149 Kč měsíčně po dobu pěti let. Případně rovnou za 7140/8940 Kč.

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.