Hlavní navigace

O2: tři týdny Facebooku v mobilu zdarma

16. 12. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pamatujete na smlouvu Facebooku s operátory, kteří nezapočítávají data z této sítě do celkového FUPu? S podobnou akcií se nyní vytáhlo i O2, od 15. prosince do 3. ledna nebude účtovat poplatky za přístup k mobilní verzi největší sociální sítě. Takže na všechny vánoční svátky, Silvestra i Nový rok můžete být v kontaktu s přáteli takřka neomezeně.

Konec roku, který v sobě zahrnuje několik vrcholů v podobě Štědrého dne, svátků a silvestrovské oslavy, je pro většinu z nás nejkrásnějším obdobím v roce. Chceme našim zákazníkům tento čas ještě více zpříjemnit a umožnit jim být v kontaktu se svými blízkými, ať už jsou kdekoliv. Je to náš dárek a zároveň poděkování, že využívají našich služeb,“ říká Jindřich Fremuth, ředitel oddělení Online Channels společnosti Telefónica O2.

K prohlížení sítě ani nepotřebujete datový tarif či předplacený balíček, stačí jen navštívit stránku http://m.o2.cz/facebook a surfovat. Akce však platí jen přes tuto adresu, mobilní klient, klasická verze facebook.com nebo m.facebook.com a další už zpoplatněny jsou. Stejně jako bonusový obsah (videa z YouTube, odkazy ven atd.). Službu nemusíte aktivovat, funguje automaticky. Abyste nemuseli adresu opisovat, čtečkou v mobilu můžete sejmout tento QR kód.

Zdroj: O2