Hlavní navigace

O2 TV láká uživatele, aby vyměnili HBO Max za české Voyo

3. 2. 2023

Sdílet

Zdroj: TV Nova
Internetová televize O2 TV zařadila v listopadu do své nabídky službu Voyo. Nyní láká uživatele, aby ji v nejvyšším tarifu vyzkoušeli výměnou za HBO Max. Právě tato streamovací služba je totiž součástí tarifu Zlatý a podle O2 by se zřejmě některým uživatelům mohla hodit více televizní služba Novy.

Tarif Zlatý obsahuje nejvyšší nabídku stanic a streamovací službu. Nově si budete moci vybrat, zda mít za stejnou cenu internetovou televizi se 139 stanicemi + HBO Max, nebo naopak se službou Voyo. Pro porovnání, HBO Max samostatně stojí 199 Kč, respektive 132 Kč při roční platbě a Voyo přijde na 159 Kč měsíčně.

O2 TV tarif Zlatá O2 TV tarif Zlatá (zdroj: O2)

Tarif O2 TV Zlatý jako celek stojí 799 Kč měsíčně a v rámci balíčků s jinými službami O2 může být o něco levnější. O2 si je zřejmě vědomo, že hodnota HBO Max bude pro některé uživatele zřejmě vyšší než hodnota Voyo, a přihazuje k nabídce kanály AXN (ty u Zlatá s HBO dosud chyběly). Naopak u HBO je součástí i Cinemax, který s Voyo ztratíte.

poznámka: Voyo i O2 TV mají stejného majitele a patří pod skupinu PPF.

HBO Max nabízejí jako doplněk či součást nejvyššího tarifu prakticky všichni operátoři internetové televize (Kuki, SledovaniTV, Telly, LepšíTV…), Voyo ale zatím jen O2 TV (je zde zřejmá synergie v rámci jednoho majitele).

Tip: Prima spouští český Netflix – streamovací službu prima+. Základ je zdarma

KL24

Konkurenční službu Netflix pak nabízí například Vodafone TV (v jehož nabídce je samozřejmě i HBO Max) a červený operátor si za něj řekne příplatek stejný, jako byste si Netflix kupovali samostatně.

Vyměnili byste HBO Max za Voyo?

Zdroj: O2

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.