Hlavní navigace

Vánoční nabídka O2: hlavně slevy na smartphony, tablety a notebooky

1. 11. 2018

Sdílet

Zdroj: O2

O2 jako druhý (po T-Mobile) v pořadí odhalil svou vánoční nabídku. Platit začíná ode dneška, tedy od 1. listopadu. V kostce jde o bonus na nový telefon pro stávající i nové zákazníky (ti budou mít o něco větší výběr a o něco vyšší bonus). Pokud spojíte domácí a mobilní internet, dostanete notebook se slevou 8000 Kč, a pokud spojíte více služeb, může se sleva vyšplhat teoreticky až na 20 000 Kč.

Stávající zákazníci:

Pro tarifní zákazníky i předplacenkáře nabízí O2 bonus (až) 3000 Kč na pořízení nového telefonu značky Samsung nebo Huawei. Za levný model činí sleva 500 Kč a na tři tísíce se dostanete u vlajkových lodí Galaxy S9 a Mate 20 Pro. Proti novým zákazníkům v seznamu zařízení chybí jen tablety a notebooky, nabídka smartphonů je stejná (jen sleva je nižší).

O2 Extra vyhody_Vanoce 2018

Předplacenkáři

Kromě bonusu výše mohou majitelé předplacených karet získat nějaký ten bonus za dobití kreditu a zadání kódu na webu www.odmenazadobiti.cz. Mezi výhry patří sleva na data, na powerbanku, na příští dobití a na různé kombinace.

Noví zákazníci

O2 nabízí bonus na pořízení nového telefonu nebo tabletu ve výši 2794 až 4000 Kč. Vybírat můžete ze šesti smartphonů Huawei a šesti Samsungů (tři z nich vychází po slevě na jednu korunu), k tomu pak dva tablety značky Lenovo. V nabídce má i dva notebooky Lenovo IdeaPad S130 (11 a 14"), na které dává slevu 6295 Kč.

O2_vanocni_bonus_page_001__1_

Specifikaci notebooků O2 neuvádí, ale nám se je podařilo zjistit. V běžném prodeji je k sehnání jen konfigurace s procesorem Celeron M (N4100), 4 GB RAM, malým 32GB eMMC diskem a rozlišením 1366 × 768 px za 5999 Kč (v Electroworldu). Od O2 dostanete právě tuto konfiguraci a v případě 14" velikosti je pak rozdíl ve dvojnásobném úložišti.

Zákazníci pevného internetu

O2 již dříve (i díky zlepšení sítě CETINu) navýšilo rychlosti DSL internetu a v rámci vánoční akce můžete získat notebook Lenovo IdeaPad S130 11 včetně modemu za 495 Kč. Podmínkou je pořízení balíčku pevného a mobilního internetu.

KL24

Dvacet tisíc?

Proklamovaných 20 000 Kč můžete získat při pořízení nabídky O2 Spolu, tedy když si jako nový zákazník pořídíte pět služeb O2 (rodinný mobilní tarif, pevný internet, O2TV…). Tento bonus poté můžete využít skoro jakkoliv, třeba na pořízení jednoho telefonu za dvacet tisíc, nebo si lze slevu rozdělit.

Loňské vánoce nabízelo O2 také slevy na mobily (nejvýše okolo 2000 Kč), 5 GB dat pro předplacenkáře či dvouměsíční zrychlení DSL internetu pro všechny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.