Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Jedna firma, dvojí metr. Slovenské O2 ukazuje tomu českému, jak má vypadat předplacenka. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 6. 2018 13:15

    RedMaX

    OK, vsem vam dekuji.

    Dovysvetlim: mam dva telefony, ten duvod je, ze to hodne pouzivam i treba ve vlaku na jizdenky apodobne a preci jenom, nahodou se stane, ze mi jeden zkolabuje a co potom, tak u sebe myvam oba. Hlavni je Kaktus, ten urcite necham, volani super, data taky, ale musi clovek chytit facebookove dobijecky.
    K tomu mam druhej T-Mobile, tam je duvod, ze to maji znamy a jeste maji ty dnes uz nenabizene 5 cisel volani zdarma nebo volani zdarma v ramci site. Ale pomalu ti pratele prechazeji na neomezene tarify nebo treba nejak omezene ale uz nerozdelovane v siti a mimo sit, takze ten druhej mobil uz drahej T-Mobile nemam duvod a myslel jsem, ze tam dam levnou ciste datovou SIM, ktera pokryje ty sluzby co potrebuju a zaroven budu mit levna data na chalupu. Jenze jste me vyvedli z omylu, ze nic takoveho neni.

    Ta slovenska O2:Volnost mi prijde zajimava, ze kdybych nechytil u Kaktusu dobijecku, tak furt budu mit levne data na chalupe, kde zadna wifi ani nic jineho neni a zaroven bych mohl levne zavolat tem znamym, ktery ale budou vedet, ze oni maji volat na Kaktus.

    Takze asi jedinej problem, jak zminuje HWSpeedy, jestli tam neni nejakej limit na nepretrzite volani v zahranici? Preci jen do tech Tater jezdim jedno za dva-tri roky a casteji se na Slovensko nedostanu.