Hlavní navigace

Sledujte O2 TV Fotbal včetně přenosů ligy na webu zadarmo (na deset dní)

27. 7. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

O2 TV chce nalákat nové uživatele a připravilo dárek v podobě ochutnávky sportovního kanálu O2 TV Fotbal pro všechny zdarma. Sledovat jej lze do 6. srpna na webu www.o2tv.cz. Jinde bohužel ne, neboť do aplikací na mobilních zařízeních byste museli mít účet a pro chytré televize zase O2 TV nefunguje jinak než přes set-top-box. Na webu je obraz v kvalitě 720p.

O2 TV provozuje tři sportovní kanály s exkluzivními přenosy (Sport, Fotbal, Tenis) a zdarma nyní dává jeden z nich. Během volné doby se budou vysílat dvě kola české fotbalové ligy a díky multidimenzi budete moci přepínat mezi třemi zápasy, které se hrají ve stejný čas. V rámci akce nepůjde využít většiny funkcí IPTV, ale obraz jde pozastavit a přehrávání zase spustit. Pokud ale vysílání znovu nepustíte během minuty, čas se na pozadí stejně posune.

O2 TV se zaměřuje na český fotbal, vysílá Ligu mistrů, českou hokejovou ligu, basketbalovou euroligu či tenisové WTA. Jeho konkurentem je kromě České televize hlavně Digi TV, vedle kterého O2 TV vychází levněji (ovšem každá televize nabízí jiné sporty a soutěže). Za základní tarif O2 TV se všemi (vlastními) sportovními kanály dáte 399 Kč měsíčně, případně o stovku méně, pokud od O2 máte DSL internet.

KL24

partnerem rubriky IPTV je společnost CETIN a ZrychlujemeČesko.cz

banner2-fortuna-article

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.