Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Obchod odhalil ceny APU Kaveri: zřejmě budou dražší. AMD chystá i nové Richlandy. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 6. 6. 2013 19:24

    biely kralik (neregistrovaný)

    Pozor, pozooor - většina řešení je 32nm... Určitě přibude inovace Sandy Bridge... Časy se mění a "voni maj silný refrén, jak hovado"... Nehledě na Phi, které může projít inovací... Intel klame tělem - z celého pozadí ale můžeš vyčíst "smrtící úder" (já dávám na intuici a říkám ti, nějak mě dusí imaginární kravata)...


    Krom toho, už jsem o tom mluvil - myslíš že byli lidé využívající CUDA nadšení, že musí rok běžet na 40nm parních strojích a čekat na 28nm Quadra? A co jejich cena (komplexního řešení - hw+sw), která byla vysoká hlavně proto, že utopili ohromné peníze ve vývoji? Už chápeš krok Adobe? Krom toho píšeš o podpoře - Intel ti zajistí luxusní podporu, tomu věř, při přechodu na inovované řešení - už jsem o tom mluvil, má na to prostředky.


    Já vím, že nVidiáci budou za každou cenu oponovat, ale ona vážně nemá na to, aby držela krok a udržela celý ten komplex při životě a její zadní vrátka (Tegra) zahalil hrozivý stín...