Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Obchody prý mají na uvedení jen málo Coffee Lake, větší zásoby čekají až v prosinci. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 4. 10. 2017 8:19

    tynyt

    Honza Olšan: "nositel neutrálního přesvědčení" by řekl, že 6 jader v mainstreamovém desktopu tu už dávno je, takže o nějakém novém přínosu Intelu v tomto ohledu nemůže být ani řeči. Leda by to "neutrální přesvědčení" bylo ve stylu intel-only Hnízda a podobných exotů. A docela mě mrzí, že si neodpustíš tyhle (hloupé a nepravdivé) šťouchance.

    Horké Kafe IMHO moc velkou díru do světa neudělá, na to je ušito příliš horkou jehlou. Ice Lake by ale mohlo po delší době být opravdu převratné, ale jen za předpokladu, že se Intelu podaří vychytat všechny obtíže s výrobou.

    Pokud by snad měl někdo pocit, že straním AMD, tak poslední AMD procesor, který jsem měl, byl Athlon XP 2500+. Od té doby jsem měl relativně krátce E6600, trochu déle Q6600 a od jejího uvedení i7-2600K (kterou mám dodnes, IMHO jeden z historicky nejpovedenějších CPU intelu vůbec), což je minimálně nějakých 10 let s Intelem.