Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Obchody prý mají na uvedení jen málo Coffee Lake, větší zásoby čekají až v prosinci. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 10. 2017 13:35

    Snehulak666

    To jsou tu samé malé děcka nebo jak si vysvětlit ty neustále flamy intel vs amd , nvidia vs amd v grafikách ?
    To je jak xbox vs playstation .
    Já nevím už jsem asi starý , ale koupím si co chci , dyť co se týká financí je deska + cpu někde na ceně slušného mobilu , to samé grafika 10.000+ , to si snad každý vydělávající může dovolit ne ?

    Mám 6600K upgradovat budu za rok a to spíš intela teda, ale když budou lepší ryzeny + pro moje použití půjdu do nich . Je mi uplně jedno jestli si koupím něco od té nebo té značky , kupuju to co je pro mě a moje použití výhodnější. Měl jsem 386dx40mhz od AMD (intel dělal jenom 33mhz), potom začla éra pentií 200mhz, měl jsem i nějakej ten cyrix alias žehlička , no potom dlouho Athlon páč P4 se zrovna nepovedly, no a od dob Core 2 Duo už jen intel. Za rok se to třeba změní je mi to úplně jedno :) To samé grafiky, 3dfx, potom ty první nvidie mx , potom nějakou ATI kvůli videu a TV, potom takové ty slavné 1050 atiny , no a teď už rok 1070 :D
    Není to jedno ? Nebo tu píšou jen malé děcka tak řeší každou korunu kapesného ?