Hlavní navigace

Názor k článku Obchody prý mají na uvedení jen málo Coffee Lake, větší zásoby čekají až v prosinci od Crha - Ona ta válka začala tím, že tady AMD...

  • 6. 10. 2017 10:14

    Crha (neregistrovaný)

    Ona ta válka začala tím, že tady AMD funboys hypovali že chystaný produkt grafická akcelerovaná karta AMD R10 480 bude BOMBA, která cenou 7500,-Kč zdupe gtx1070 za 12000,-kč. A dvě zdupou cenou aji vykonem gtx1080 za 20000,-kč.
    Dokonce to tvrdil sám odejitý na dlouhodobou dovolenku Raja Koduri v testu kde v CrossFire byly dvě R10 rychlejší než jedna 1080sátka, prostě měl to být produkt 2x lepší než něco (domysli si sám cokoliv).
    Pak to vydali a byla to katastrofa, výkon na úrovni 1060, žravá 150W+, hřející 86°C apod... v tomto světle hypovačí dál hypovali jak je to úžasná karta, přitom předchozí verze grafické karty R9 390X byla v některých aplikacích dokonce výkonnější a podávala víc FPS.
    A tak si někteří lidi podle Vašeho tvrzení pořídili intel+nvidii a zjistili že za ty prachy dostali SUPER produkt, který je výkonný, kvalitní a fungující. A od té doby upozorňují na FAKE hype zprávy, texty a chválu produktů AMD, které jsou většinou jen poloproduktem a AMD hejtři si samozřejmě toto nenechají líbit a navážejí se zpět do intelu a nVidie kdy můžou. Bohužel teď dostali zase po čuni když jejich guru bůh tento čas už na dlouhodobé dovolence vydal vegu, která byla větším flustnutím AMD fanouškum do xichtu než nekompatibiita CoffeLake na z270 deskách.
    Bohužel je dost lidí provozující internetové blogy z AMD funboys základny protože jsou to většinou sociálky co nemají na intel+nvidii.
    On takový neznalý BFU pak na takové stránky příjde a dozví se že AMD je skvělá a levná firma, koupí si od nich počítač a pak se diví, že mu nejde procesor, že musí flashovat BIOS aby z poloproduktu dostal alespoń nějak použitelný produkt, že nesmí taktovat, protože jinak musí vypnout topení a zapnout klimatizaci a nebo mu to sežere zásuvku apod... Takže se my udatní inteláci (kteří dříív celej život kupovali AMD než jednou okusili intel) bijeme za tyto lidi a narovnáváme lži, které se tady červená AMD propaganda dopouští.