Hlavní navigace

Názor k článku Objeveny zranitelnosti v procesorech AMD. Okolnosti budí podezření z manipulace akcií od hnizdo - harry, kdyz se podivam cim ty jsi prispel...

  • 14. 3. 2018 14:19

    hnizdo (neregistrovaný)

    harry, kdyz se podivam cim ty jsi prispel do diskuse zde, musim uznat, ze ses nezmohl ani na ty bludy. jen kopat do hrace, to ti jde, nebo jsi o tom asi presvedcen. To jen k tem bludum.

    Bennet, byvaly zamestnanec AMD, na popud samotneho AMD vytvoril FUD na zaklade smyslenek ktere nicim nepodlozil. Program GPP slouzi k tomu, aby herni znacky vyrobce odlisily produkty s nvidii od tech druhych. Bennet na zaklade vlastnich spekulaci vymyslel olbrimy mafiansky konstrukt na vydirani vendoru, ktery honza bez dalsiho prevzal, prestoze to smrdi odshora az dolu.

    https://pcgamesn.com/nvidia-geforce-partner-program-amd-impact


    But we’ve done our own digging into the story and from what we’ve uncovered the truth of the matter is the transparency Nvidia are chasing is about making it clear which graphics card range from a company is based on GeForce tech and which are running AMD’s GPUs. It’s not about stopping a company from having a separate AMD-based gaming brand.

    That means Asus could have a Republic of Gamers Mars brand, which only sells Nvidia, but also a Republic of Gamers Ares brand that is exclusively AMD-based. GPP isn’t going to stop any company from selling AMD GPUs as specifically gaming graphics cards.

    Dehonestacni AMD antimarketing je zde citit na sto honu. Ale Honza ma asi zrovna rymu.