Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Objeveny zranitelnosti v procesorech AMD. Okolnosti budí podezření z manipulace akcií. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 3. 2018 20:02

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Asi ti to nedochází. Tohle je IT web, takže ať už máš potřebu ventilovat cokoliv (popravdě fakt nechápu, o co ti tam jako šlo), tak to sem nepatří.
    U Broadcomu to byl blbej kometář, tady už to bylo i úplně offtopic.

    (Edit:)
    2. Že mi vadí, že nám tu někdo plevelí diskusi urážlivejma termínama - ty víš, co si tam psal - neznamená, že jsem sluníčkář. To jenom znamená, že trvám na nějakých standardech slušného chování. Že je dneska někdo neuznává, vypovídá akorát o jeho nízké úrovni. A naopak, když se to bude tolerovat, tak to bude jenom horší a horší. A to by jinak mělo vadit všem, však v ČR už některejm ostudám začínají vadit Slováci, což mi teda taky pěkně pije krev.
    3. Narážka na to, že by mě za *tohle* někdo platit... nevím, jestli mám mít vztek, že mě takhle někdo uráží, nebo se divit, jak může být někdo takhle hloupej.