Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Objeveny zranitelnosti v procesorech AMD. Okolnosti budí podezření z manipulace akcií. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 3. 2018 20:17

    sapphirecz

    Meltdown a Spectre se moc v akciích neprojevily, to si může ověřit každý sám. Stejně tak jako každý si může najít z posledních měsíců názory edukovaných investorů, kdy jeden vyjmenuje 10 důvodů, proč akcie AMD padnou hluboko pod 10 dolarů a stejně tak naopak jsou názory podepřené 10 důvody, proč AMD bude atakovat hranici 20 dolarů ještě letos. Je to vážně legrace, sledovat reakce z řad novinářů, kteří, aby psali o seznacích, analyzují jak spadnou akcie Intelu nebo AMD a jak jsou vše smrdící akciové podvody, ale žádný z těchto novinářů se neohlédne zpět, aby řekl, před třemi měsící jsem se mýlil. V podstatě jde o to nabejtit na takovéto novinky čtenáře a ještě lépe, aby se pak jak děti mezi sebou přeli o za pár týdnů nepodstatných událostech...