Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Objeveny zranitelnosti v procesorech AMD. Okolnosti budí podezření z manipulace akcií. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 3. 2018 20:25

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Hele, řeknu ti to na rovinu: mám s tebou zkušenost, že si jseš schopnej vymýšlet blbosti a s klidem to tady postovat jako fakta (teda v podstatě lži, když je to vědomě?). Tudíž když tu něco tvrdíš, tak to nevezmu bez nějakého dokladu, nebo aspoň aniž bych věděl, kdes to četl. A zdá se, že jsem to v tomhle případě přesně trefil, tak co se čilíš? Bylo to zdá se oprávněné podezření.

    Sorry, ale tak funguje reputace a viz taky tu bajku s tím pasáčkem a vlkem.

    HardOCP je médium, který se ti nemusí momentálně líbit, ale funguje i s tím Bennettem skoro 20 let. Jejich story o spolupráci AMD a Intelu se potvrdilo. Jejich story o GPP se mezitím docela potvrdilo taky, protože ty změny v brandingu MSI, Gigabyte a Asusu přesně sedí na to, co psal.

    Takže ano, jejich zpráva není úplně nedůvěryhodná, abych tak řekl. Situace je zcela nesrovnatelná s tím, když si někdo prostě snaží tlačit svoje osobní představy. Tvoje "námitky" mi obecně přijdou, že bys chtěl, aby byli všichni takový fanouši/antifanouši jako jsi ty sám, sorry.