Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Objeveny zranitelnosti v procesorech AMD. Okolnosti budí podezření z manipulace akcií. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 3. 2018 10:39

    hnizdo (neregistrovaný)

    Dobre, tak narovinu?
    Ja mam s tebou zkusenost, ze zatimco se tu produciruji agresivni psychopati, PR trollove a lhari typu tromba, bezznohy a dalsich, postuji tu zrejme okamzite prokazatelne lzi a demagogie, a nevyprovokovane napadaji ostatni uzivatele stylem, ktery tu za dob Maliny neprichazel v uvahu, a nema u nas prakticky obdoby ani na ubohem ddw, ty jsi najednou neviditelny. Ale po mne, ktery se snazi vzdy zustat slusny, se vozis. Bias.

    Nemuzes jmenovat zadne moje tvrzeni, ktere bys mohl oznacit za vymysl nebo dokonce za lez, to bys totiz musel dokazat, absence dukazu neni dukaz. Na zaklade teto logiky je tvuj clanek o GPP odshora az dolu vylhany, protoze jedine co se potvrdilo, je verejny text nvidia GPP - tedy oddeleni gaming brandu pro jeji produkty. Vsechno ostatni, jako omezovani konkurence, vydirani vendoru, pokuty - je VYMYSL Benneta - a tvuj. Opakovane jsem te vyzyval, at pro tyhle blaboly poskytnes nejake podklady, a nic. Takze dle tvoji logiky, kdo tady lze?

    Co se tyce HOCP, i Demerijan se svym semiaccurate nebo Stach uz je tu dlouho a presto to nema s nejakou objektivitou nebo fakty co delat, a to nic nemeni na tom, ze Demerijan obcas dostane dobrej tip.



    A pokdu srovnam oba clanky o bezpecnostich hrozbach v chipsetech amd a gpp programu, kde zavaznost tech hrozeb je nesrovnatelne vetsi nez nejaky marketing, tak je vyzneni clanku a tvuj bias naprosto jednoznacny.

    A dorazis to tim, ze prebiras nesmyslne osoceni tromba a dalsich zdejsich nepokryte rudych uderniku o nejakem mem fanouskovstvi. Ja chci vsem merit stejnym metrem. A to narozdil od tebe, nepisu do novin.