Hlavní navigace

Názor k článku Objevily se výsledky Radeonů RX Vega v 3DMarku. Start prodejů přesně za dva týdny? od tynyt - Pokud je něco pokryteckého, tak právě tvůj příspěvek....

  • 26. 7. 2017 8:50

    tynyt

    Pokud je něco pokryteckého, tak právě tvůj příspěvek. Už je to, že do každé věty zamontuješ Dedeho je typický příznak. Ale ten největší faul jsi vyrobil, když jsi začal srovnávat jeden "výpadek" nvidie se stavem AMD. Každý, kdo sleduje tyhle výrobce ví, že jeden povedený produkt v dlouhé řadě nic neřeší, to funguje až když takových úspěchů zřetězíš několik za sebou. Tudíž jeden fail nvidie neznamená v dlouhodobém vývoji vůbec nic (podobně to platí třeba pro "stavební stroje" u AMD). Jiná věc je taky dlouhodobý tržní podíl, a tam je AMD vždy ten menší subjekt (platí to jak vůči nvidii, tak AMD), takže kecy o tom jak podpora s ohledem na trh a konkurenci platí i pro majoritní hráče si laskavě strč za klobouk.

    Pokud si myslíš, že monopol by neznamenal vůbec nic, doporučuju ti prostudovat nevývoj na poli CPU v posledních 5-6 letech, kdy to Intel urval (a AMD podělalo) a výsledkem bylo, že moje 6 let staré i7-2600K je stále v pohodě a v některých ohledech daleko lepší, než soudobé produkty (např. míra a schopnosti OC).

    No ale co chtít od "antifandů" Dedeho, kteří místo normální diskuse řeší svou olbíbenou barvu (že se netrefujete do dedeho protipólu Obrouška, který perlí a lže úplně stejným způsobem)? Snad abyste si reakci nechali pro podobně postižené, jako jste vy.