Hlavní navigace

Obrázky z 3DMark Vantage

30. 12. 2007

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nový 3DMark je už toužebně očekáván, zkraťte si čekání krásnými a údajně exkluzivními screenshoty.


O moc více se toho v této novince při téměř rovné nule dostupných informací od Futuremarku zdánlivě nedá napsat. Ale něco kromě této a předchozí vaty přece jen. Vypadá to, že stejně jako u PCMarku už Futuremark nepoužije označení verze s pomocí roku vydání, a místo 3DMark08 či 3DMark 2008 budeme říkat 3DMark Vantage. Stejně pravděpodobně bude nový 3DMark jen pro Windows Vista.

Obrázky vypadají opravdu slibně, ale buďte opatrní: nevím, proč by čínští provozovatelé menšího webu měli mít exkluzivní screenshoty od finského Futuremarku a obrázek s povědomě vypadající tramvají (elektrikou, šalinou, šmirglem, ...) má rozhodně na svědomí vynikající slovenský tvůrce ultrarealistických renderů Marek Denko (doporučuji jeho stránky projít, chvílemi zapomenete zavřít ústa).

Další obrázky byste nejspíš v nádherných galeriích na Cg Talk našli také, logo (watermark) Futuremarku doplnil Photoshop. Doufám, že vás dva odkazy, na kterých najdete opravdu překrásné a někdy až neskutečné (zvlášť vzhledem k amatérskému původu některých) rendery, udobřily a bulvární nadpis prominete. Pokud ne, mám pro vás ještě jeden: nejlepší výtvory v galeriích na DAZ3D.com.

CS24

Zdroj: PCPOP, TechPowerUp, Beyond3D

Autor článku