Hlavní navigace

Obrázky z nového sestavení Windows 7

11. 2. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Poslední termín ke stažení betaverze Windows 7 vypršel (ISO obraz však můžete stále získat spolu s časopisem Extra PC), nicméně tím dění okolo tohoto systému neustává. Vývojáři usilovně pracují a díky německému serveru WinFuture máme k dispozici 15 obrázků ze sestavení 7032 (betaverze je 7000).

V této, z 29. ledna pocházející verzi, lze postřehnout několik změn. První se totiž týká právě vzhledu, který se rozrostl o dvě nová témata, obsahující celkem šest nových tapet. Ovládací panely obdržely novou ikonu, podobně jako dialog pro konfiguraci domácích skupin (HomeGroup).

Pomineme-li vzhled, najdeme i nějaké změny pod povrchem. Číslo sestavení Internet Exploreru 8 se pozvedlo, stejně jako počet tlačítek v nástrojové liště Malování (už žádné nekonečné rozklikávání kontextového menu pro výběr položky). Kritická chyba v UAC s přihlédnutím k datu vydání sestavení 7032 zcela logicky zůstala, naštěstí v RC verzi už bude zlikvidována. Všech 15 screenshotů si můžete prohlédnout na serveru WinFuture.de.

Zdroje: Neowin, WinFuture.de