Hlavní navigace

Očekávaný patch pro GTA IV

9. 12. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nové Grand Theft Auto bylo přijato s rozporuplnými pocity — skvělá hratelnost, detailní město a propracovaný fyzikální model trochu sráží fakt, že hra ani na nejvýkonnějších strojích neběží zcela plynule. Nvidia již na tuto skutečnost zareagovala uvedením beta ovladačů GeForce 180.84, AMD zatím neuvedlo žádný hotfix pro tuto očekávanou hru.

GTA IV

Další zlepšení se očekávají jak od ohlášených GeForce 180.98 ovladačů, tak od prosincových Catalyst ovladačů. Nutno ale podotknout, že ani Rockstar nelení a snaží se vypilovat své dílo patchem, který by se měl objevit již velmi brzy. Přinese zlepšení výkonu, nebo „jenom” opraví chyby hry?

Bohužel to vypadá, že minimálně první patch z vývojářského studia Rockstar nezmění na výkonu zhola nic. Opraveny budou bugy hry, nestabilita, video editor, předpokládá se i oprava pro karty AMD série 1900. O optimalizaci či „vymáčknutí” více výkonu z hráčských strojů není ani zmínka.

Doufejme, že alespoň výrobci našich grafických karet předvedou své umění a udělají, co je v jejich silách. Pár snímků za vteřinu navíc by přišlo vhod.

Zdroj: Fudzilla

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku