Hlavní navigace

Octavii si nově můžete koupit on-line. Škoda spouští e-shop pro operativní leasing

5. 2. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Škoda Auto spouští jako první v Evropě skutečný e-shop s automobily. Bude v něm nabízet vozidla na operativní leasing, tedy takový pronájem s možností pozdějšího odkoupení. Hlavním rozdílem proti jiným automobilkách je v napojení e-shopu na reálný sklad a konkrétní existující auta. Nejde tedy o běžný konfigurátor, jaký má skoro každý výrobce.

E-shop je dostupný na adrese skoda-online.cz, kde si vyberete konkrétní automobil. V nabídce jsou vozy Citigo, Fabia, Rapid, Octavia a Superb. Zvolit můžete barvu, délku pronájmu, maximální roční nájezd či spoluúčast na pojištění. Z toho vám pak vypadne měsíční splátka. Po výběru si zákazník zvolí, na kterou pobočku mu mají nové auto dovézt.

skoda1 Škodovácký e-shop

Obchod obsahuje i scoring zájemce. Bylo nutné zajistit možnost rezervace právě objednávaného vozu, ale aby současně nedocházelo k blokování skladových vozů objednávkami, o která lidí ve skutečnosti zájem nemají. Za technologickým pozadím e-shopu stojí společnost Cleverdance.

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.