Hlavní navigace

Stáhněte si dvě PC hry zdarma: Oddworld: Abe’s Oddysee a The Flame in the Flood

11. 5. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Kdybyste se o víkendu nudili, můžete si zahrát jednu ze dvou her, které si dočasně můžete stáhnout zdarma. Steam rozdává legendární Oddworld: Abe's Oddysee.

Plošinovku, ve které budete skákat, plížit se, vyhýbat se strážím i překážkám a řešit různé logické puzzly. Ujmete se Abea, otroka z rasy Mudokonů, kteří dřou v masokombinátu RuptureFarms. Hlavní postava se jednoho dne náhodou dozví, že zlý šéf RuptureFarms chce Mudokony vyhladit a prodávat jejich maso jako pochoutku napíchnutou na špejli. Abe se proto vydá na útěk a vezme s sebou i všechny další otroky.

MMF24

Humble Bundle pak až do sobotní sedmé hodiny večerní nabízí zdarma The Flame in the Flood. Indie survival od části autorského týmu Bioshocku nebo Halo vám vloží do rukou osud Scout, s níž budete muset přežít v divočině. S živly vám pomůže věrný pes Aesop a hlavně váš fištrón, abyste zvolili správnou strategii a vyráběli vhodné nástroje či potravu. Bez nich totiž umrznete, vyhladovíte a když vás náhodou nezabije dehydratace, tak vás roztrhá medvěd.

Byl pro vás článek přínosný?