Hlavní navigace

Odpočinkové křeslo za čtvrt milionu nabídne skvělý hudební zážitek

17. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jsou dny, kdy se chováme logicky, umírněně, s rozvahou. A jsou dny, kdy se chováme jako blázni. Právě pro takové dny společnost Sonic vyrobila křeslo (dá se to tak vůbec nazvat?) Sonic Chair. Jedná se o odpočívací křeslo, ve kterém si můžete užít svou oblíbenou hudbu, jako byste seděli uprostřed kapely (orchestru, sboru…).

 

Uvnitř kruhového okraje a vlastně v celém křesle je ukryto celkem 36 reproduktorů, když se do něj tedy usadíte, muzika na vás jde opravdu ze všech stran. Hudební prožitek musí být tedy dost podobný, jako byste měli sluchátka, jen je nemáte na sobě, ale sedíte v nich.



Při poslechu hudby budete mít po ruce ovládání hlasitosti a správu basů. Zařízení je údajně připraveno pro připojení všemožných zdrojů zvuku – ať už je to iPod, laptop nebo telefon. Samozřejmě vyžaduje přístup k elektrické energii.

Sonic chairSonic chairSonic chair

Sonic chair má drobnou nevýhodu – za tento výstřelek si výrobce bude účtovat lehce přes čtvrt miliónu korun. Pro většinu z nás se tak stane pouhým snem, který si nejspíše nikdy nesplníme. Stejně by vám ta oranžová barva neseděla k ostatnímu nábytku.

Zdroj: Tbreak

Autor článku