Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Odporný život offline. Zjevně se nám ho každý druhý snaží znepříjemnit [komentář]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 11. 12. 2017 8:32

    RedMaX

    O kolik jsi lepsi nez Urban, kdyz stejne jako on cerpas jen ze sve zkusenosti?

    Ano, je hloupe odsoudit mapy.cz na zaklade jednoho hledani. Zvlast kdyz tisice uzivatelum to hleda lip nez Google.

    Stejne hloupe muze byt odsouzeni MS produktu na zaklade jedne zkusenosti. Takze holt to Urbanovi vyskekuje porad, zatimco tobe jednou mesicne, asi mate jine nastaveni nebo neco delate jinak. Chtelo by se to dobrat toho proc, jenze v tomto MS neni napomocny ani trochu.

    Napriklad by stejne hloupe bylo rict, ze MS Outlook nepodporuje IMAP, presto se to muze zdat. Pokud do Outlooku zadas IMAP server Centrum.cz, tak bohuzel ucet nelze overit a Centrum.cz mail nepripojis. Pokud to zkusis se Seznamem, je vse OK. Tento problem je jak na desktopove aplikaci, tak na mobilnim Outlooku. Centrum si nechalo svou implementaci overit a bylo konstatovano, ze OK. Microsoft se timto problemem odmitl zabyvat a dotaz lezi bez odpovedi na MS podpore jiz od roku 2014 a stale neni vyresen. Pritom ja nejsem tazatelem, jen jsem na problem narazil take a protoze dotaz ma uz asi pres 100 lidi, je zrejme, ze je chyba nekde u MS. Ovsem ten pred tim, jak je jeho zvykem, zavrel oci.

    Co tim chci rict. Pokud mam tuto zkusenost a Petr napise, ze neco jineho od MS nefunguje, tak mu verim, protoze znam MS. A muze si za to MS sam, ze ma takhle spatnou povest, kdyz na dotazy uzivatelu nereaguje!