Hlavní navigace

Odpověď nVidie na hry od AMD: kredit za 2800 Kč pro WoT, PlanetSide 2 a Hawken

11. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

AMD před týdnem představilo svůj balíček „Never Settle Reloaded“, ve kterém s pořízením Radeonů najdete kupóny na chystané áčkové herní tituly jako Crysis 3, Bioshock Infinite nebo Tomb Raider.

Nvidia na konkurenční počin odpovídá vlastní akcí, ve které hrají hlavní roli tři populární tituly, které jsou k dispozici zdarma. Ne, nelekejte se, v Nvidii se nezbláznili a necpou vám něco, co si můžete stáhnout sami a zadarmo, jako to rádi dělávají s „trialkama“ výrobci notebooků.

Pokud jste už s některými z trojice her Hawken, PlanetSide 2 nebo World of Tanks měli tu čest, víte, že při jejich hraní nemusíte utratit ani korunu, ale vyžaduje to notnou míru sebezapření a trpělivosti. Zdarma totiž neznamená jen zdarma, spíše platí, že kdo nešetří, má za tři. Hry jsou prošpikované lákadly, která můžete pořídit za herní peníze a usnadnit si tak strastiplnou cestu na vrchol „potravního řetězce“. Za nákupy herní měny už ale můžete utratit majlant v penězích reálných a v důsledku tvůrcům zaplatit mnohem víc než za klasický titul v krabici.

Nvidia nejspíš sází na to, že populární MMO neomrzí tak rychle jako klasická „krabicová“ hra, když vás u ní nechytne multiplayer. Novým majitelům GeForce nabídne bonus ve formě herní měny pro trojici uvedených titulů. A rozhodně netroškaří, ke dražším kartám bude dodávat balíčky s virtuální měnou v hodnotě až bezmála tří tisíc korun, pro karty nižší střední třídy menší balíček za 1400 Kč.

Na to, až se balíčky oficiálně objeví u karet ve vybraných českých e-shopech a na GeForce.com, zatím čekáme, zahraniční weby už ale zveřejnily i podrobnosti, takže si můžeme proběhnout, co už stejně koluje po internetu.

 

Levnější balíček dostanete s modely herních karet z nižší střední třídy – GeForce GTX 650 a GTX 650 Ti, dražší balíček dostanete k GeForce GTX 660 a výkonnějším kartám.

Součástí menšího balíčku je u jednotlivých titulů (pro každý z nich v hodnotě 467 Kč) je:

  • World of Tanks: 2050 zlaťáků a měsíční prémiový účet
  • Planetside 2: Gear Up Pack (infantry Camo, Weapon Camo, Exclusive gun, sedmidenní XP Boost, sedmidenní resource boost (ekvivalent 2500 poziční hotovosty – Station Cash)
  • Hawken: 3600 meteorových kreditů

Větší balíček obsahuje (v hodnotě 933 Kč pro každou hru):

  • World of Tanks: 7500 zlaťáků a měsíční prémiový účet
  • Planetside 2: Balíček premium Gear Up (Infantry Camo, Weapon Camo, Vehicle Camo, Exclusive Gun, týdenní Squad XP Boost, týdenní Squad Resource Boost, týdení XP boost, týdení Resource Boost (ekvivalent 5000 poziční hotovostí – Station Cash)
  • Hawken: 7200 meteorových kreditů

Asi jen málokdo hraje intenzivně víc než jeden titul MMO najednou, proto je možné, že i když se vám Nvidia trefila jedním z nich do vkusu, ostatní neznáte nebo nehrajete. Pokud patříte k těm, co dosud nehrají World of Tanks, dostanete při registraci nového účtu navíc dalších 2500 zlaťáků v případě dražšího nebo 1500 zlaťáků v případě levnějšího balíčku.

Balíčky by se měly rozdávat formou kupónů pohromadě s kartami ve vybraných obchodech (včetně několika českých), kupón by mělo být možné uplatnit prostřednictvím GeForce.com. Nabidka bude omezená do vyčerpání zásob. Jakmile to bude možné, přineseme další podrobnosti.

Doplnění: V diskuzi jsem v noci sliboval, že by během dneška měly být známé podrobnosti. Oficiálně ještě akce v e-shopech nenajdete, takže jsem se přeptal přímo u Nvidie, jak to vypadá.

Start promo akce už je na spadnutí. Z obchodů pro koncové zákazníky by se akce měla účastnit Alfa, Alza, TS BohemiaCZC (Czech Computer). V e-shopu Alza.cz je spuštění akce těsně před finišem, takže by se kupóny ke kartám mohly objevit ještě dnes (a další doplnění, u všech GeForce v akci už je kupón zdarma zmíněný). U e-shopů Alfa.cz a TS Bohemia se také dokončují přípravy, akce by měla být odstartovaná během zítřka. V případě Czech Computeru se ještě řeší administrativní záležitosti.

Dále by se kupóny měly objevit u sestav s GeForce od AT Computers, 100Mega Distribution a eD' system.

KL24

Akce by se tentokrát měla týkat paušálně všech prodávaných karet bez ohledu na model a výrobce, takže by nemělo docházet k podobným zmatkům jako v případě her přibalovaných ke konkrétním modelům. Snad už jen obvyklý dovětek, vše řečené bude definitivní až se spuštěním akcí.

zdroj: Nvidia

Byl pro vás článek přínosný?