Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Office 2010 beta ke stažení na MSDN a TechNet. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 11. 2009 15:47

    foos (neregistrovaný)

    Jako podle mě je nej IE každý si myslí, že jen nej je FF nebo jiný prohlížeč tak ať si to myslí, to je jeho věc. Jako já nejsem žádný fanoušek Microsoftu to jako ne, ale podle mě lepší používat IE, který je byť pomalí pro někoho kdo má pomalí net to chápu, že přechází k jinému prohlížeči. Ale vem te si když příjdete na jakýkoli úřad či banku používají IE kde jim nikdo neříká ty používete ten prohlížeč a ty zase ten ne proč tedy na všech úřadech používají IE teda aspoň je tomu tak v mém kraji. Já prostě zůstanu u IE a ať si každý píše, že je IE hnus a že FF je the best co je mi po nich? Nic a navíc hodně dělám s PHP apod.. a budete se někteří divit ale IE mi je schopen to PHP po mě i zkontrolovat a vykreslit lépe než FF dále mi IR je schopen napsat jestli nemám někde chybu když jsem ho psal a to FF neumí. Takže mé stanovisko je: "až výjde na svět IE 9 já budu jeden z těch prvních kdo ji bude mít nainstalovanou."