Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Office 2010 beta ke stažení na MSDN a TechNet. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 11. 2009 16:17

    Nox (neregistrovaný)

    Na úřadech se používá kvůli nízké IT gramotnosti uživatelů (= neumí s počítači) a také proto, že to jsou prostě pracovní PC a admini předpokládám nemají moc zájem se se systémy piplat.

    Pokud by si uměl PHP pořádně, tak bys věděl, že IE ti ho zkontrolovat nemůže, protože se k němu nemůže a nesmí dostat... IE pracuje pouze s jeho výstupem, což bývá třeba html a v tomto případě vykreslování za ostatními prohlížeči většinou zaostává (minimálně co do podpory standardů a updaty také nejsou moc časté).

    Každopádně nikdo ti v používání IE nebrání ...minimálně pokud používáš novější verze. Prehistorické verze IE, které se stále drží na 5.5-13.5%, nutí většinu tvůrců zprovozňovat web i na těchto nekvalitních prohlížečích, které toho moc neumí a mají spoustu chyb a kvůli tomu také nemohou tvůrci (pokud chtějí plnou podporu, což zaměstnavatel téměř vždy požaduje) využívat nových vlastností html a css...což také celkově brzdí vývoj a proto si myslím, že uživatelé IE6 (trochu i IE7) v podstatě ubližují ostatním uživatelům internetu...

    Naštěstí se MS polepšuje a nové verze už vypadají mnohem lépe a pokud IE9 bude podporovat nové standardy a vymoženosti, tak nemám nic proti tomu, aby bylo jedním z oblíbených browserů.