Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Office 2010 beta ke stažení na MSDN a TechNet. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 6. 2010 9:24

    Návštěvník (neregistrovaný)

    Tak, zhruba sem čet Vaše příspěvky a myslím, že se vyloženě nudíte:-) ... IE 6 a i 7 by měl microsoft zrušit, ty co ho používaj půjdou do pekla, viz. níže! Jsou to paskvili, a zbytečně ztěžují práci hlavně vývojářům a díky nim je ve světě bída a hlad. Co se týče reklam, jestli Vám vadí, tak děte na jiné stránky! Kdo chce mít na svých stránkách reklamu, ať jí tam má kolik chce. Je to jeho volba a pokud mu koukáte na jeho stránky, měli byste ji akceptovat, nikdo Vás nenutí, aby ste je četli nebo na ně klikali. To, že se platí jen prokliky je další volovina. Je více druhu reklam, krom paušálních plateb se platí i za počet zobrazení! Tvrzení, že to překáží nebo brzdí procesor jsou nesmyslná a dokázal by se tím ohánět jen vocas. Každá podprůměrná socka má dnes na PC, které dokáže zobrazit reklam víc než dost a na zátěži CPU se to vůbec neprojeví. Co Vám brzdí procesor jsou ty tuny ptákovin, co tam máte spuštěno na pozadí, tuny spywarů a podobných věcí, který ste si stáhli, když ste koukali na freeporn.mongolia a to, že POUŽÍVÁTE IE!!! Je to nejhorší paskvil pod sluncem, nepodporuje žádné standardy, nefunguje v něm pořádně javascript a těma grafickýma ptákovinama, které v životě nikdo z vás neocení a ani nepostřehne, zabírá víc operační paměti, jak samotný wokna! Verze 8 už se začíná blížit prohlížeči, ale i tak to neni žádná sláva. Verze 9 bude jen další nadstavba, která se bude chtít přiblížit nad-prohlížeči, ale místo toho v ní se přestane správně zobrazovat 90% všech stránek. IE dnes používají jen ignoranti, kterým někdo cracknul tenkrát XP, kde měli IE6 nebo 7 předinstalovaný a jelikož si to nemůžou aktualizovat a o jiných prohlížečích neví nebo si ho neumí nainstalovat, tak to používají!!! Proto stále IE 6 používá nějakých 12% lidí! Ke konkurenčním prohlížečům přechází denně nespočet lidí a jelikož zbytek je jen banda ignorantů, co si myslí, že nad ně není a že se jim lépe spí, když koukají na ten IE paskvil, co jim stejně půlku věcí nezobrazí a zbytek nezobrazí správně!!! Viz. graf nahoře, Chrome používá dnes každý druhý, max. třetí. Podporuje vše možné i nemožné, nejsou v něm zbytečný ptákoviny, který Vám brzdí ty vaše prehistorický šunky, na který jste si určitě museli naistalovat visty a tomu se teď sotva točí větráky, takže i stránky s reklamou se zobrazují rychlejc, jak rychle... Závěrem, IE je zlo, dokud microsoft neokopíruje nějaký pořádný prohlížeč, tak vždy bude. A komu se to nelíbí, tak ať si po****...