Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Office 2010 beta ke stažení na MSDN a TechNet. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 6. 2010 9:56

    Ten, co ho Leteku nehorázně pobavil:-) (neregistrovaný)

    Tak za 1) IE z woken neodinstaluješ, bez toho se celý widnows zboří!

    2) když už pracuješ s tím PHP, tak bys mohl vědět, že PHP se generuje na straně serveru a výstup je stejný a trvá stejně dlouho v jakémkoli prohlížeči... a to, že se ti někde zobrazuje tak a jinde tak bude tvoje chyba na straně CSS nebo možná i HTML, jak sem tak viděl ty tvoje příspěvky:-)

    3) program pro validace kódu, obzvláště PHP bych chtěl v IE vidět:-) ... IE nic takovýho neumí a nezná, nemá ani pořádnou chybovou konzoli pro javascript. Toto umí asi nejlépe FF, který má kvalitní konzoli pro JS a hlavně doplňky jako FireBug jsou pro vývojáře to nejlepší, co může být. A když jsem čet tvoje příspěvky, tak vzhledem k tvým znalostem, nepoužíváš náhodou taky FF a nepleteš si to s IE? Ty zkratky by pro tebe mohli být hodně podobné :-D Také by mě zajímala ta tvoje PHP tvorba :-D (Nechci zde propagovat FF, na vývoj aplikací a stránek je dobrý, ale vzhledem k tomu, že každý používá jiný prohlížeč, tak se také různé stránky různě zobrazují, proto musím používat prohlížeče všechny, ze zkušenosti bych doporučil max. Chrome, hlavně takovým hňupům, jako je Leteku...)

    4) IE6 na úřadech je běžná věc, protože ty postarší paní, co tam sedí mají co dělat s IE, natož jim pustit normální prohlížeč... a hlavně za to můžou ty správci, který se tam za totality dostali a teď se tam drží zuby nehty a co tenkrát znali max. IE0 beta, takže je pro ně IE6 zázrak moderní techniky a jelikož si nejsou jisti, jestli zvládnou stáhnout jiný prohlížeč, pročíst si podmínky ( :-D ) a zmáčknout: Další, Další, Dokončit ... tak tam mají tento paskvil.

    5) Používej si co chceš a mysli si taky co chceš, stejně názor každého, kdo má IQ alespoň 60 (tzn. retardovaná cvičená opice), tvoje příspěvky pobavili a myslí si o tobě kdoví co... Právě kvůli takovýmhle ignorantům, co nic neví o tom, do čeho denně datlují takovýhle kokotiny a o bezpečnosti, kvalitě, rychlosti a spousty dalších věcí. Takovýhle exoti přidělávají normálním lidem akorát práci a starosti s optimalizace pro tyhle paskviloidní prohlížeče, ve kterých stejně kulový funguje... Ale jak říkám, když ti to stačí a můžeš v noci spát a nevadí ti pekelná muka, masti si brko u čeho chceš;-)