Hlavní navigace

Office 365 budou k dispozici v levnější variantě Personal pro jednotlivce

14. 3. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Loni na náš trh Microsoft uvedl Office 365 pro spotřebitele. Nejedná se o konkrétní produkt, nýbrž o balík služeb. Za předplatné získáte vždy aktuální kancelářský balík pro pět osobních počítačů s Windows a OS X a také pro dalších pět mobilních zařízení. Předplatné je poměrně benevolentní ve způsobu použití, takže pokryjete celou domácnost. Po čase Microsoft svolil k tomu, aby si předplatné členové domácnosti půjčovali.

Od října se počet předplatitelů Office 365 zvedl ze 2 milionů na 3,5 milionu. Zájem o předplatné tak stále vzrůstá. Co s tím udělá varianta pro jednotlivce?

Tip: Vynuťte instalaci Service Pack 1 pro Office 2013, pokud si platíte Office 365

Každý uživatel pak získá mj. 20 GB ve službě OneDrive navíc. Předplatné pro domácnost vás vyjde na zhruba 2 200 Kč (99,99 dolaru). Koupíte si jej online či v obchodě, kde ovšem v krabici naleznete pouze kód. Jenže edice Home Premium není pro každého výhodná. Pokud nemáte doma tolik zařízení, kde byste aplikace využili, nemá pro vás předplatné pro domácnosti význam. Proto Microsoft nachystal předplatné pro jednotlivce.

 

Office 365 Personal bude dostupný někdy na jaře za cenu 69,99 dolaru, resp. 6,99 dolaru v případě měsíční varianty. I s daní by produkt mohl být zhruba o sedm osm stovek levnější než výše uvedená edice pro domácnosti. Opět půjde o balík služeb, kde dostanete rovněž 20 GB prostoru navíc ve OneDrive nebo 60 minut volání celosvětově skrze Skype.

Instalace aplikací Office nicméně bude omezena pouze na dvě zařízení – jeden počítač a jeden tablet. Firma dále oznámila, že Office 365 Home Premium se budou nazývat už jen Office 365 Home.

MMF24

Širokoúhlé presentace se v Office 2013 staly skutečností
Širokoúhlé presentace se v Office 2013 staly skutečností

Zdroj: Office Blogs